BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Sint Anthonis Eigen Route

Is het water in de Sint Tunnisse bossen alweer wat weggezakt? Ik ging het op de zaterdag bekijken. Conclusie: Nee, het is nog net zo nat als weken geleden, misschien nog wel erger. Nog steeds is niet alles te fietsen. Vooral bij Landhorst was het nu te erg, dus heb ik een omtrekkende beweging moeten maken. Op zich geen slecht alternatief.

Verder valt er weinig te vertellen over de rit. Het tempo was gelukkig weer iets beter dan de laatste keer dat ik het rondje heb gemaakt. Maar het blijft ploeteren door de modder. Het is gewoon wachten op een langere droge periode, maar ik vermoed dat er op diverse plekken in het bos langdurig diepe plassen en vennen zullen blijven. We wachten af, volgende keer weer benieuwd hoe het ervoor staat.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén