BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Molen van ’t Oventje – F16 Volkel Airfield Rondje vanuit Sint Anthonis

Het was afgelopen weekend de bedoeling om een mooi rondje te maken, maar de regen in de ochtend hield me tegen. Net voor het vertrek begon het te regenen en daarna waren de wegen toch redelijk nat. Later starten was geen optie, dus dat ging voorbij. Reden temeer om het vandaag, op Hemelvaartsdag, weer op te pakken. Niet met een hele lange route, maar een bekend rondje via Haps en Mill naar Langenboom en ’t Oventje.

Net na Mill kwam ik redelijk wat wielrenners tegen, vooral in kleine groepen. Vandaag bleek de toertocht van Langenboom te zijn. Die gaat richting Berg en Dal en is 95 km of 125 km. De vraag is of ik die tocht had gedaan als ik had geweten dat die vandaag was. Ik denk het niet, aangezien de route nogal wat hoogtemeters had en ik nog niet helemaal op stoom ben. Daarnaast zou het wat te lang hebben geduurd, we wilden in de middag nog iets anders gaan doen. Dus achteraf prima zo.

Het weer was trouwens prima voor een mooie rit. Het zonnetje scheen maar het was zeker niet te warm. Sterker nog, ik het begin van de route heb ik de armstukken en een windbreakertje aan gehad. Geen overbodige luxe. Tijdens de pauze heb ik dat uitgedaan en dat was ook goed te doen.

Met uiteindelijk een gemiddelde van 31,5 km/u was is zeer tevreden over de rit.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén