BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Gennep-Afferden-Well-Overloon

Het weer was goed, tenminste, het was droog. Een dat is al heel wat de laatste tijd. Maar in de middag zou het weer gaan regenen, dus had ik het plan bedacht om heel vroeg op de fiets te zitten.

En zo gezegd, zo gedaan. Om iets voor 7 zat ik op de fiets. De temperatuur was net te doen, met armstukken en een windbreakertje. Ik had niet verwacht dat er zoveel wind was, dat viel dus een beetje tegen. In de eerste helft van de rit kwam ik nauwelijks tot de 30 km/u. Op de lange Ceresweg langs de Maasduinen op had ik het echt even zwaar.

Ik Wanssum heb ik even een pauze ingelast. Even een banaantje gegeten en het windbreakertje en de armstukken uitgedaan.

Later ging het met de wind iets beter, hoewel het wel leek of ik alleen maar wind tegen had. Gelukkig werd het het laatste stuk, van Maashees via Overloon naar huis, een stuk beter en kon ik toch nog even werken aan mijn gemiddelde. Uiteindelijk was ik best tevreden. Zeker het vroeg onderweg zijn is heerlijk.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén