BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Sint Anthonis – Gemert – Handel

Het was sinds het Rondje 33 dat ik de racefiets weer eens uit de garage haalde. Niet dat ik er genoeg van had, integendeel, maar het is er gewoon niet meer van gekomen. Dus tijd voor weer een lekker avondrondje.

Het weer was prima, droog met een mooie avondtemperatuur. Dus besloot ik richting Gemert te gaan voor een lekker kopje koffie bij Adrie.

Bij aankomst in Gemert bleek hij niet thuis te zijn, dus ben ik een stukje doorgefietst en heb net na Handel, op de Kapelweg, even op een bankje gezet. Dat was vlakbij de B&B van Familie Versantvoort. Niet dat ik het kende, maar wat ligt het daar mooi. Misschien een goede tip voor mensen die een keer willen genieten van het mooie Brabantse land.

De rit verliep prima. Ik kon een mooi tempo aanhouden, hoewel ik wel wat krampklachten kreeg in mijn kuiten. Maar met een goede cadans doorfietsen is vaak de beste remedie. Later viel het allemaal best mee. Ik had gedacht dat het er wel in zou schieten als ik afstapte, maar dat bleef gelukkig uit.

Hieronder mijn rit.

 

Mijn rit in Cyclemeter http://cyclemeter.com/da4ab1374d5a459f/Cycle-20170824-1806

Bekijk Avondrondje Sint Anthonis – De Rips – Gemert – Handel via Strava.com! Het is een rit van 38,8 km die ik op donderdag 24 augustus 2017 heb gemaakt.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén