BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

WebSite werkzaamheden

WebSite Wijzigingen

 

Na wat heen en weer zoeken ben ik een WordPress template tegengekomen waarvan ik vind dat het er mooi en vooral eenvoudig uitziet.

Een zeer grote wijziging is dat de WebSite nu geheel bij mijn WebHost draait, dus niet meer op de NAS.

Daarnaast heb ik zelf wat aanpassingen aan de template moeten doen omdat er toch nog dingetjes waren die niet helemaal naar mijn zin zijn. Vooral het browsen tussen de berichten binnen dezelfde categorie was erg onduidelijk. Nu heb ik het zo gemaakt dat in ieder geval bij alle berichten de knoppen om naar het vorige of volgende bericht te browsen boven en onder het bericht staan. De knoppen om te browsen naar het vorige of volgende bericht buiten de categorie om zijn verwijderd. Die hadden niet veel zin meer.

Tevens ga ik in de toekomst selectief om met de mogelijkheid om reacties bij berichten te plaatsen. Dat gebeurde toch al niet zoveel omdat ik erg weinig bezoekers heb en de ruimte die het bij de berichten in beslag nam was erg groot.

Voorlopig zullen er nog wel wat wijzigingen hier en daar worden aangebracht, maar dit moet het zo wel een beetje zijn.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén