BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Nieuwe WebHost

De WebHost WEB10.nl is overgenomen door unoeuro.com. DAt betekent dat mijn hele website is overgegaan naar de nieuwe host. Ik hoop dat dat een verbetering betekent, en de eerste ervaring is dat dat inderdaad ook het geval is. Het lijkt allemaal veel sneller en stabieler te zijn. Daarnaast is ook de nieuwe WordPress geïnstalleerd. Dat betekent weer dat er bepaalde functionaliteit niet meer werkt, maar dat andere zaken weer beter en sneller zijn.

Ook de Database is is vernieuwd. In het verleden liep ik nogal eens tegen dingen aan die niet werkten, zoals de telling van het aantal bezoeken. Maar dat is nu ook verleden tijd. De MySQL database is veel nieuwer en dat werkt gewoon beter.

Dus, conclusie is dat ik in eerste instantie blij ben met de verandering, maar dat ik wel weer kleine aanpassingen die ik eerder heb gedaan opnieuw zal moeten doen. Maar ook daar komen we wel weer uit.

Veel plezier met de nieuwe host!!!

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén