BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Avondrondje via Elsendorp en Quayweg

De dagen worden langer en het weer wordt beter, dus weer tijd voor de doordeweekse avondrondjes.

En om te beginnen maar een kort rondje. Het was erg warm, al zo vroeg in het jaar, de thermometer gaf 28º aan. Het was dus wel even afzien, zeker omdat ik een redelijk gemiddelde wilde fietsen. En dat is inderdaad redelijk gelukt, boven de 31 km/u.

Heerlijk om weer even ’s avonds er op uit te trekken. Deze keer vlak voor het eten, omdat het dus toch nog wel iets te vroeg donker wordt, en in het donker wil ik zeker niet fietsen. Later kan ik wat meer in de vroege avond op pad en kan dan ook een wat langere tocht gaan maken. Maar dit was zeker een prima begin.

Mijn rit in Cyclemeter en  in Strava!

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén