BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Zondagochtend Rondje Race

Adrie was op vakantie, Tonny niet helemaal fit, dus ben ik alleen op pad gegaan met de wielrenner. Ik ben vertrokken richting Gennep, Groesbeek.

Het eerste gedeelte van de tocht was dezelfde als de rit die ik eerder op de zonderachtend met Tonny heb gemaakt, maar deze keer ben ik niet via Nederasselt en Grave gegaan, maar ben ik in Heumen richting Linden en de Kraaijenbergse plassen gegaan.

Het viel deze keer niet mee, het klimmetje van de Holleweg tussen Milsbeek en Breedeweg. Maar het is weer gelukt.

Over het weer gesproken, dat was prima. In het begin een beetje fris, maar dat werd later ruimschoots goedgemaakt. Na een korte rustpauze aan de Kraaijenbergse plassen, waar ik een poging heb gedaan om de route wat te herplannen in Komoot, ben ik teruggefietst naar huis.

Ik ben overigens zeer te spreken over Komoot. Ik ben er nog niet helemaal uit hoe je gemakkelijk kunt herplannen tijdens de rit, moet ik wel zeggen dat de app heel duidelijk aangeeft wanneer de route is verlaten en hoever deze af ligt van je huidige positie. Ook wanneer je weer bijna op de route terug bent wordt je heel duidelijk gewaarschuwd. Hulde!

Ik heb weer eens heerlijk genoten van deze tocht.

Mijn rit in Cyclemeter en in Strava!

Plaatsen: Sint Anthonis, Boxmeer, Beugen, Oeffelt, Gennep, Ottersum, Milsbeek, Breedeweg, Groesbeek, Molenhoek, Heumen, Linden, Beers, Haps, Rijkevoort, Ledeacker.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén