BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Kraaijenbergse Plassen via Groesbeek

En alweer een tocht om de Kraaijenbergse plassen, maar deze keer uitgebeid.

Ik ben nu via Beugen, Oeffelt, Gennep, Ottersum, Milsbeek, Bredeweg, Mook en Heumen gegaan. Een pittige uitbreiding, niet alleen omdat de route langer is, maar ook omdat er wat klimmetjes inzitten.

Voordat ik vertrok had ik een kleine aanpassing gedaan aan mijn stuur, ik had hem iets naar voren gekanteld. In het verleden had ik de aanpassing gedaan omdat ik heel snel last kreeg van mijn handen. Na veel kilometers op de Koga dacht ik dat dat nu wel weer terug kon worden gezet. Daardoor zou de greep in de beugels beter zijn. Echter, nog geen 2 kilometer onderweg kon ik al merken dat het niet goed zat. Na toch nog wat langer te hebben geprobeerd heb ik besloten om de aanpassing weer ongedaan te maken en even een bezoekje te brengen een Twan en Dianne in Oeffelt. Daar heb ik het stuur weer een de oude positie teruggezet, een prima aanpassing. Dit zal ik dus wel zo houden.

De tocht bracht me verder naar het klimmetje bij Milsbeek, de Holleweg. De ging verrassend goed, maar klimmen blijft toch lanstig. Ik ga er te hard in en kom er halverwege achter dat ik nog een stuk moet :-(. Maar toch wel lekker hoor, dat klimmen.

Na Heumen ben ik weer bij de Kraaijenbergse plassen aangekomen. Na een korte pauze ben ik weer terug gegaan richting Sint Anthonis. Nu niet via Gassel en Mil, maar via Beers en Haps. Als ik de route nog iets wil uitbreiden zou ik Mill en Wilbertoord er wel weer in kunnen plannen. Nu vond ik een kleine 65 km voldoende.

 i

Mijn rit in Cyclemeter en in Strava!

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén