BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Kraaijenbergse Plassen via Groesbeek en Wilbertoord

Omdat het donderdag en vrijdag zo warm (heet) was en ik toch nog een trainingsrondje wilde maken voor het Rondje33 van zondag, heb ik weer een tochtje om de Kraaijenbergse plassen gemaakt.

Opnieuw heb ik een kleine uitbreiding gemaakt waardoor de totale lengte nu op 70km komt. Het weer was goed, er dreigde wel wat regen, maar ik ben toch vertrokken. En die regen die kwam. Eerst toen ik van Groesbeek naar Malden reed, onder de bomen. Daar voelde ik wat kleine druppeltjes, meer niet. Maar bij de Kraaijenbergse Plassen was het raak. Het ging eindelijk regenen. Niet veel, maar je werd er wel nat van. In Gassel heb ik daarom maar besloten om even te gaan schuilen onder een boom. Zeker omdat ik het wielrennen en regen geen goede combinatie vind.

Na het schuilen ben ik weer verder gegaan. De bedoeling was om er een rustig rindje van de maken, maar mijzelf kennende zat dat er dus niet in. Ik wilde natuurlijk weer zo hard mogelijk, ondanks de wetenschap dat ik de volgende dag voor mijn doen een lange, zware tocht ging fietsen.

Uiteindelijk was het gevoel goed en was ik zeker tevreden.

Mijn rit in Cyclemeter en in Strava!

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén