BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Sint Anthonis – Kraaijenbergse Plassen via Sint Agatha en Sint Hubert

Deze route zou ook de Sint-dorpen route kunnen heten, want hij gaat alle dorpen met het voorvoegsel ‘Sint’ in het Land van Cuijk aan. De basis van deze route is het rondje Kraaijenbergse Plassen, maar na de tocht van afgelopen zondag heb ik hem iets aangepast.

Delen van de Heimwee route heb ik opgenomen in het rondje. Ook het doorsteken naar Sint Agatha is nieuw.

Ik heb lekker even gerust bij het strandje van de Kraaijenbergse Plassen in de buurt van Beers..

Steeds meer wordt het een leuk rondje met mooie achteraf-wegen. Dat vind ik leuker dan de lange plattelandswegen, zoals tussen Gassel en Mill. Deze route is wel een blijvertje. Ook de afstand, iets meer dan 50km, is prima. ik verheug me al op de volgende keer.

Mijn rit in Cyclemeter en in Strava!

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén