BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Mill Veldtoertocht october 2019

Tonny en Adrie waren nog niet zover om een toertocht te gaan fietsen en besloten om het rondje Gemert te gaan doen. Zelf koos ik voor de veldtoertocht van Mill.

En van die keuze heb ik geen spijt. Omdat ik alleen was kon ik mijn gang gaan en de langere afstand kiezen. Het ging prima, heerlijk gefietst.

Het weer dreigde wel foet in het eten te gooien. ik was voorbereid door mijn regenjas aan te trekken. Zeker omdat er de dagen ervoor en ’s nachts veel regen was gevallen ging ik ervan uit dat de bossen en struiken nogal nat zouden zijn. Dat viel gelukkig wel mee.

Maar ik had veel mazzel omdat juist op het moment dat ik bij de pauze in de tent zat er een flinke regenbui overtrok. Het was een byui waar je echt zeikenat van kunt worden. Dus heb ik even afgewacht. Na een paar minuten was het ook weer over en ging ik verder. De rest van de route was droog.

Mijn rit in Cyclemeter en in Strava!

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén