BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Overasseltse en Hatertse vennen gele route

Tweede Kerstdag, een mooie dag om een wandeling te maken na al het eten. Na een eerder mislukt wandeling in de Overasseltse en Hatertse Vennen, Ine struikelde en bezeerde haar knie, was het nu poging twee. We kozen voor de gele route van 6,5 km.

En wat een prachtig gebied is het, zelfs in een wat druilerige grijze dag. Er waren veel honden, zeker in het eerste gedeelte waar een honden losloop gebied is. Het was ook druk, wij waren zeker niet de enige die gekozen hadden voor een wandeling op de Tweede Kerstdag.

Na zo’n 2 kilometer kwamen we aan bij de vervallen kapel van St. Walrick en zijn lapjesboom. Meer informatie is te lezen in de folder van deze omgeving en wandeling. Klik hier voor de folder.

Bij de Kapel van St. Walrick was de eigenlijke start van de route die ik had gedownload. Dat betekende dat Komoot begon de zeuren over het feit dat de route telkens werd herpland. Die heb ik dus maar uitgezet en hebben we verder de gele paaltjes gevolgd. Dat was trouwens heel goed te doen, de route is heel goed aangegeven.

Na iets meer dab 5km wandelen hebben we een bankje opgezocht en een mandarijntje gegeten. Niet te lang want ondanks de milde temperatuur koel je toch snel af. Na de pauze waren we snel weer bij het startpunt.

Een prachtige wandeling die we zeker nog een keer kunnen doen in de lente of zomer.

Mijn rit in Cyclemeter en in Strava!

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén