BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Epen wandelroute WI20

Na de MTB fietstocht van vandaag hebben we de wandelschoenen aangetrokken en zijn we naar Epen vertrokken. Daar hebben we de rode route WI20 gewandeld, van Epen naar Mechelen en terug, in het totaal zo’n 6 km.

Evenals bij het fietsen waren ook hier de wandelpaden erg modderig en glad. De route was wel heel erg mooi, zeker omdat het weer ook fantastisch was. Niet koud en erg zonnig. Dat was niet voorspeld, maar je hoort me niet klagen.

Een groot deel van de route liep langs de Geul, of langs beekjes die de Geul voeden. Er waren niet al teveel klimmetjes, het staat ook bekend als een dalwandeling. Omdat het dinsdag was en niet echt vakantietijd zijn we heel weinig andere wandelaars tegengekomen.

Na 6 km kwamen we weer terug bij de auto en was de wandeling voorbij. Hieronder enkele sfeerbeelden.

Mijn rit in Cyclemeter!

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén