BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Sint Anthonis – Kraaijenbergse Plassen via Sint Agatha en Sint Hubert

Na enige tijd werd het weer een keer het rondje Cuijk en Kraaijenbergse plassen. De laatste keer dat ik deze route fietste, 2 april van dit jaar, kwam ik er achter dat een gedeelte voor langere tijd, of misschien wel voor altijd, was afgesloten vanwege werkzaamheden. Het lijkt erop dat er een heel groot distributie centrum wordt gebouwd.

Dus heb ik de route wat aangepast. Nu ga ik na Rijkevoort langs de Campina aan de andere kant van het spoor richting Beugen. Dan linksaf, weer terug over het spoor en naar het knooppunt Haps van de A73. Deze wijzing was redelijk, maar niet geweldig. Ik zal dit weer iets aanpassen voor de volgende keer.

Daarnaast had ik in Cuijk ook nog een wijziging gemaakt, zodat ik niet het smalle en drukke fietspad langs de Maas richting Katwijk hoefde te nemen, maar de ‘grote’ doorgaande weg. Dat was helemaal ellende. Het is daar erg onduidelijk was fietspad is en wat niet. Geen pretje dus dat stuk gaat er weer uit.

Qua weer was het vandaag redelijk tot goed. De temperatuur was uitstekend, maar de wind fors. Gelukkig had ik het tweede gedeelte de wind wat meer mee zodat ik mijn gemiddelde snelheid weer wat kon oppoetsen. Aangekomen in Cuijk stond die op een schamele 30 km/u. Aan het einde van de rit heb ik dat nog weten te verbeteren naar 32,1 km/u. Ik ben niet ontvreden.

Zie als titel afbeelding een luchtopname van het dorp Sint Agatha. Klik hier voor een grotere afbeelding. De route die ik fiets zie je van linksboven komen, over de grote doorgaande weg Cuijk-Oeffelt en dan tussen de bomen door naar Sint Agatha. Op de splitsing (iets rechts van het midden) sla ik dan links af richting Cuijk.

Dus, de volgende keer weer wat aanpassingen aan de route en dan maar weer kijken of die fijn zijn of niet.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén