BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Kraaijenbergse plassen vv

Weer tijd voor het door-de-weeks-rondje. Daar heb ik er inmiddels al aardig wat van gehad en herhalingen van routes zijn er voldoende. Ine kwam daarom op jhet idee om ook een keer een bekende route andersom te rijden. Dat was een prima idee, dus dat heb ik ter harte genomen.

In Komoot is het erg gemakkelijk om een bestaande route om te draaien, dat is een kwestie van 1 keuze en klaar is Kees. Mijn keuze was gevallen op het rondje om de Kraaijenbergse plaasen, via Sint Agatha. Nu is dat dus omgekeerd en ga ik dus eerst om de Kraaijenbergse Plassen en kom daarna pas een keer in Sint Agatha. Het was best een leuke ervaring, je kijkt toch anders tegen dingen aan.

Vlak voor Katwijk was de weg afgeslote. Hier moest een een klein stukje omrijden. Dat was geen vervelend stuk, dus misschien kunnen we die erin houden ?.

In het laatste gedeelte had ik ook wat aanpassingen gedan omdat de oorspronkelijke route was afgesneden door werkzaamheden aan een groot distributiecentrum bij de A73 bij Haps. Daarom ga ik nu eerst richting Oeffelt om al snel af te buigen naar Haart, een buurtschap tussen Oeffelt en Haps. Daarna via Beugen richting Rijkevoort. Een prima aanpassing.

Dus het was weer prima. Ik heb er flink aan moeten trekken maar aan het einde van de rit bleek ik toch nog weer wat PR’s te hebben verbeterd. Dat geeft een goed gevoel.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén