BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Heeswijk-Dinther

Op de laatste dag van de maand juli ging ik weer vroeg op pad voor een rondje richting Heeswijk. Doel was om bij kasteel Heeswijk een pauze te nemen en dan weer in 1 ruk terug naar huis te gaan. En dat is gelukt. Het was een mooie route. Deze had ik overgenomen van de Land van Cuijk en Maasduinen club op Strava en een beetje naar mijn eigen inzicht aangepast. Ik geef de voorkeur aan route langs dorpen en steden en niet er doorheen.

Dus ik heb heerlijk genoten van de vroege ochtend. Ik merkte wel dat de vroegte op een zondag anders is dan die op een vrijdag. Vandaag was het dus vrijdag en dan zie je toch rond 7 uur in de ochtend al aardig wat verkeer op de weg. Zeker als je in de buurt van Veghel komt waar flink wat drukke wegen langskomen.

Bij Estonia kwam ik langs het kapelletje waar we onlangs ook met Dianne en Twan langs waren gekomen. Reden om een foto te maken en die naar hen op de sturen.

Ik was wel al redelijk vroeg bij kasteel Heeswijk, de mensen waren daar nog aan het opstarten. Dat betekent dat het er erg rustig was, heerlijk om even pauze te nemen met een prachtig uitzicht.

Na de rustpauze was het weer richting huis. Om de route in ieder geval op 100 km uit te laten komen heb ik bij Wilbertoord nog even een extra rondje richting Mill gemaakt. Voldoende om de teller uiteindelijk op 107 km te laten stoppen.

Zoals gezegd een prachtig rondje die ik zeker nog een keer zal gaan doen.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén