BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Molen van ’t Oventje – F16 Volkel Airfield Rondje vanuit Sint Anthonis

Opnieuw een rondje doordeweeks. Direct na het werk de fietskleding aan, banden opgepompt en gaan. Deze keer weer het rondje richting Haps, Mill, Langenboom en ’t Oventje.

Dit rondje is echt heel leuk om ’s middags even te doen. Goede paden en mooi in het buitengebied. Je moet wat geluk hebben met de sproeiers, want onze boeren denken niet altijd aan de medemens als het gaat om het besproeien van landbouwgronden.

Het was in ieder geval mooi weer en het fietsen ging prima. Wel weer wat toestanden gehad met de tracking, maar toen ik even heb gepauzeerd heb ik dat gefixt. Ik hoop dat het toch wel een beetje blijft werken, anders ga ik de beacon van Strava gebruiken.

Een andere reden om deze route nog een keer te doen is het gedeelte in de buurt van Venhorst, de Noordstraat. Zoals ik al eerder had verteld hebben ze hier een supergladde asfaltlaag aangebracht. Misschien dat er nog een grit-laag wordt opgebracht, wat erg jammer zou zijn. Zolang dat niet het geval is neem ik deze route zoveel mogelijk om te genieten van het gladde wegdek.

Verder waren er geen bijzonderheden onderweg, gewoon lekker gefietst.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén