BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Grave – Gennep

Dit is echt een leuke route. Hoewel de planning niet helemaal goed was, net voorbij Mill, in het Raamdal, weet ik dat er onverharde paden zijn die door Komoot ook als wielrenweg wordt gekwalificeerd. Daardoor moest ik een beetje een omtrekkende beweging maken.

Ook vlak voor Velp moest ik een kleine omweg maken omdat daar aan de weg wordt gewerkt. Maar daarna begint pas het mooie gedeelte. Richting de Maasdijk bij Grave, en daarna langs de Maas op van Nedersaksens naar Heumen. Erg mooi.

Vervolgens ben ik via Malden langs het Maas-Waal kanaal richting Mook gegaan. Daarna langs de Maas naar Middelaar en Gennep. Ook dat gedeelte is erg mooi om te fietsen.

Na Oeffelt heb ik een iets andere route genomen dan normaal, namelijk langs de Vilt op. Ook dat is een prima alternatief. Deze route ga ik zeker nog een keer doen.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén