BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Molen van ’t Oventje – F16 Volkel Airfield Rondje vanuit Sint Anthonis

Op zondag 30 mei heb ik het voor mij bekende rondje naar ‘t Oventje gemaakt. ‘t Oventje is een klein dorpje net boven vliegveld Volkel en is vernoemd naar de een middeleeuwse oven die daar ooit is gevonden.

Het rondje is mij niet onbekend omdat ik die vorig jaar al een aantal keer heb gefietst, met name in de avonduren. Vooral het tweede gedeelte na Volkel heeft prachtige gladde geasfalteerde wegen waar je lekker op kunt knallen.

Na dat gedeelte komt een stuk Quayweg om wat extra kilometers te maken maak ik in dat buitengebied nog een extra lus. Zo kom je op een afstand van zo’n 60 kilometer.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén