BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Fietsbrug Cuijk via Gennep

In de loop van de week zou het weer een beetje omslaan. De dinsdag was nog goed, heel goed eigenlijk. Woensdag zouden er weer regenbuien kunnen ontstaan, dus leek het me een goed idee om voordat dat ging gebeuren de wielrenner nog even te pakken.

Zo gezegd zo gedaan. De keuze was gevallen op de route via de nieuwe fietsbrug bij Cuijk, maar dan omgekeerd. Ik heb ook een extra kus ingebouwd om wat klimmetjes te doen. Daarom ben ik vanuit Middelaar langs Plasmolen gegaan, de Rijksweg overgestoken en daar de Zevendalseweg gepakt. Dat is een weg die langs de Sint-Jansberg omhoog gaat.

Boven aangekomen ben ik linksaf gegaan richting Mook naar beneden. En dan ben je ook al bij de nieuwe brug. Via de Kraaienbergse plassen ben ik vervolgens door het buitengebied via Beers, Vianen en Sint Agatha richting Oeffelt gegaan.

Een mooie tocht voor een fijne zomerse avond.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén