BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Molen van ’t Oventje – F16 Volkel Airfield Rondje vanuit Sint Anthonis

Na een tijdje ook weer de route vanuit huis naar ’t Oventje gemaakt. Ik heb hier en daar wat aanpassingen gemaakt aan de route, vooral net na Mill. Daar heb ik de route nu wat meer door het Raamdal laten lopen in plaats van recht langs de Graafseweg. Het buitengebied vind ik toch wel wat mooier, hoewel het wel meer draaien en keren is. En hier en daar wat losse steentjes in de bochten, dus het is wel goed opletten. Voor de gemiddelde snelheid is het dus niet zo goed, voor de beleving is het wel fijn.

Het zal wel een route blijven die ik in de avond vaker zal fietsen.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén