BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Groesbeek – Beek-Ubbergen – 7-Heuvelenweg

Vandaag is niet de gemiddelde snelheid het belangrijkste, maar de hoogtemeters. En om die hier in Nederland dicht bij huis te kunnen maken moet je naar Groesbeek, Berg en Dal en Beek Ubbergen. Dus zo gezegd zo gedaan.

Ik heb een bestaande route enigszins aangepast zodat ik na het beklimmen van de Oude Holleweg in Ubbergen ook nog de Derde Baan vanuit de Wylerbaan richting de 7-Heuvelenweg gaat. Deze had ik wel een keer andersom gedaan, maar merkte toen op dat het ook een leuke weg is om omhoog te fietsen. Vandaag was het dan zover.

Over het algemeen moet ik wel zeggen dat het niet mijn beste dag was. Ik merkte dat ik niet genoeg druk kon zetten en moest daarom de Oude Holleweg op het kleinste verzet omhoog. Dat is wel een keer anders geweest. Niet dat ik ontvreden was, maar had het liever anders gezien. Toch meer trainen denk ik.

In Mook was ik nog even gestopt bij het huis van Wieke en Swen, maar die waren niet aanwezig. Daarna ben ik in Cuijk gestopt bij het watertappunt om de bidons bij te vullen voor het laatste stukje.

Al met al was het een zeer inspannende route en zeker eentje om vaker te doen om te kijken of ik er nog een tandje bij kan zetten. Waarschijnlijk iets voor volgend jaar.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén