BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Wandelen Langenboom – De Kuilen

Geen fietstocht dit weekend. Niet dat er geen werd georganiseerd, maar we hebben het plan opgevat om te gaan wandelen, samen mt Dianne en Twan. Dianne had een mooie Social Deal gevonden bij café De Misse in Langenboom. Dit was een wandelarrangement met een kopje koffie met gebak bij aankomst en een borrelplankje met 2 consumpties bij terugkomst na de wandeling.

De wandeling die was uitgezet volgde de Kuilen bij Langenboom. Omdat de route het wandelknooppunten systeem volgde konden we gemakkelijk de route wat uitbreiden. Het lopen ging namelijk heel gemakkelijk omdat we allemaal lekker aan het kletsen waren.

De temeratuur was de hele dag onder nul. Best koud dus. Maar als je even aan de wandel bent dan warm je al snel op en kom je erachter dat je toch weer teveel kleren heb aangetrokken. De paden waren prima om te lopen omdat ze goed hard waren door de vorst. Op de Kuilen werd op enkele plaatsen geschaatst, wat bijdroeg aan het winterse plaatje.

Het Langenboomse bos was echter was saai. Er is weinig variatie en nu in de winter was het erg kaal. Maar toch moet je de mooie stukje waarderen, en die zijn er ook wel zeker. Het bos is me ok niet geheel onbekend omdat er verschillende MTB toertochten doorheen gaan. Maar als je er dan weer wandeld ziet het er toch weer anders uit.

Teruggekomen bij café De Misse in Langenboom gingen we lekker genieten van het borrelplakje en een lekker winterbockje. Afsluiting van een heerlijke dag met een fijne wandeling.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén