BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Wandeling Landgoed Geijsteren

Eerste Kerstdag, geen afspraken, dus een mooie dag om er opuit te trekken. Het weer speelde echter niet heel erg mee, er was veel regen verwacht. Ondanks dat zijn we toch naar Landgoed Geijsteren vertrokken voor een wandeling in de bossen. En wat een mooie bossen zijn dat toch. Het is niet de eerste keer dat we er zijn geweest, maar het blijft een fantastisch gebied. Met verschillende verrassingen, zoals een mooie watermolen, De Rosmolen, een kapel, de Willibrorduskapel en de zandverstuivingen met de jeneverbessen. Maar de meest aparte verrassing is toch wel het treinspoor van de Maaslijn die dwars door het gebied loopt. Het is een heel vreemde verschijning als je tussen de jeneverbessen loopt en ineens een trien tussen de zandverstuivingen door ziet rijden.

Maar ondanks dat blijft het een mooie wandeling, ook al is het regenachtig. Want dat was het aan het einde van de wandeling toch echt. We waren inmiddels zo verregend dat de nattigheid door de jas heen kwam. Toch mocht dat de pret niet drukken en waren we blij dat we er even uit zijn geweest. De wandelroute is zeker nog een keer te doen met mooier weer, in een ander seizoen. Dan ziet het er allemaal weer heel anders uit.

https://youtu.be/LGD8FV4IubE

We hebben deze wandeling met de wandelknooppunten gepland. Hieronder zijn de knooppunten:

Knooppunten: 20 – 21 – 22 – 11 – 10 – 09 – 08 – 07 – 99 – 23 – 24 – 25 – 21 – 20

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén