BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Kraaijenbergse plassen vv

Weer een doordeweeks rondje. En de wind blijft maar waaien, vooral vanuit de noord en noord-oost hoek. Dus pas ik het rondje aan waarbij ik het liefst eerst tegen de wind in fiets en op de terugweg lekker kan cruisen.

Zo gezegd, zo gedaan. Ik heb gekozen om de Kraaijenbergse route te doen, maar dan andersom. Dan ziet het er allemaal net iets anders uit. De wind was echt weer fors aanwezig, dus dat was in het begin even afzien. Maar dat maakt het des te leuker als je dan eindelijk met de wind mee draait en een heerlijke 36 à 37 km/u fietst.

Net voordat ik van de wind kan gaan genieten heb ik een rustpauze ingelast. Deze was aan het begin van het fietspad over de dijk van Katwijk naar Cuijk. En tijdens mijn rustpauze kwamen zowel Noor als Dianne voorbij. Even zwaaien en daar gingen ze dan. Ik heb nog geprobeerd om Dianne in te halen na mijn rustpauze, maar in Sint Agatha zag ik haar, samen met haar collega, al rechtdoor fietsen, terwijl ik rechtsaf ging.

Door de wind kon ik mijn gemiddelde niet hoger krijgen dan 31,8 km/u. In het laatste gedeelte heb ik mijn best gedaan, maar dit zat er in en niet meer. Maar ik ben toch wel tevreden.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén