BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Rondje nieuwe fietsbrug Cuijk alternatief 2

De dagen zijn alweer een tijdje aan het lengen, dus kunnen we de fietstocht ook ’s avonds plannen. Dus zo gezegd, zo gedaan. Na de werkdag in Barneveld hebben we vroeg gegeten en heb ik mijn fietskloffie weer aangetrokken.

Nog steeds moet ik rekening houden met de wind, die blijft maar waaien uit het noorden en noord-oorsten. En dat blijft nog even zo. Om dus weer wat meewind te hebben in het tweede gedeelte moest ik dus weer een noord-route doen. Deze keer is de keuze gevallen op de route over de nieuwe fietsbrug bij Cuijk.

In Mook ben ik even bij Swen en Wieke aangegaan, maar ze waren er niet. Het stucwerk zit erop en er moet gedroogd worden. Dus veel kunnen ze nu niet doen, dus ik had al het vermoeden dat ze er niet zouden zijn. Ik ben dus maar meteen doorgereden.

De route langs de Maas aan de overzijde van Cuijk blijft leuk om te doen, zeker met de wind zo nu en dan in de rug. Via Middelaar en Milsbeek kwam ik in Gennep. Daar heb ik een iets andere route genomen dan normaal. Daar ben ik wel iets te vroeg linksaf gegaan waardoor over door de Noordwal ging. Wel leuk, maar iets minder geschikt voor een wielrenner. De volgende keer iets verder doorrijden en dan de Maaskempweg nemen.

Maar goed, het zit er weer op, 60 km. Prima, ondanks het gemiddelde tempo wat iets tegenviel.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén