BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Molen van ’t Oventje – F16 Volkel Airfield Rondje alternatief 2

Dit seizoen heb ik het rondje naar ‘t Oventje nog niet gedaan. Meestal is dat een doordeweeks rondje, maar met wat extra’s kan het ook een weekend rondje zijn. Ik had er in ieder geval weer zin in om door het Raamdal bij Mill te fietsen. Dat is toch een heel mooie omgeving.

Dus ging het richting Haps en Mill. Het eerste gedeelte ging met de wind enigszins mee, dus dat was prima. Maar als je hem in een rondje mee hebt, heb je hem ook een keer tegen. En dat was het tweede gedeelte dus. Een extra ‘uitdaging’ was de wegwerkzaamheden op de Zeelandsedijk bij vliegbasis Volkel. Daar kon ik blijkbaar echt niet door, dus moest ik even omfietsen. Goed voor de extra kilometers.

Maar voordat ik tegen de wind in draaide heb ik nog even gerust, in Handel. Een mooi plekje voor de kerk. Misschien toch een schietgebedje voor wat meer windstilte.

Maar helaas, mijn wensen werden niet gehoord. D7s zag ik het gemiddelde flink dalen. Uiteindelijk kwam die uit op 31 km/u. Niet zoals gebruikelijk, maar toch oké. Het was sowieso een mooi rondje.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén