BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Blitterswijk – Lottum – Horst

We krijgen een mooie nazomer, althans, de komende week. Laat dat nou precies onze eerste vakantieweek in het najaar zijn. Maar voordat we naar onze vakantiebestemming in Wallonië afreizen nog even wat wielrenkilometers maken.

Op de zondagochtend was ik om kwart voor acht op pad. Het was nog wat frisjes dus heb ik de armstukken en een windjes aangedaan. Geen overbodige luxe. De rit ging richting Wanssum en Blitterswijk. Het was niet de intentie om een rit van meer dan 100 km te gaan maken, dus heb ik een oude route iets ingekort. Een mooie route die een groot stuk langs de Maas gaat.

Vandaag bleek wel in het teken te staan van wegafsluitingen. Ik geloof dat ik er wel 10 heb gehad. De hele regio lijkt wel vol te staan met gele borden. En dan de wegen waar nieuw grit op is aangebracht nog niet meegeteld. De meeste wegafsluitingen heb ik genegeerd en ben ik gewoon doorgefietst. Dat lukte meestal wel, maar een enkele keer was er echt geen doorkomen aan en moest ik een alternatieve route nemen.

Na de pauze gingen de armstukken en het jasje uit. De temperatuur was lekker gestegen dus ideaal om te fietsen. Na bij 86 km was ik weer thuis.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén