BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Groesbeek – Beek-Ubbergen – 7-Heuvelenweg

De rit van vandaag stond in het teken van klimmen. Omdat ik nog niet wist wat ik van mijn nieuwe fiets kon verwachten heb ik koers gezet naar Groesbeek. Het begon met een kleine teleurstelling, de hartslagmeter die in onlangs heb gekocht is stuk, het batterijklepje is kapot en er zat vocht in. Dit moet ik dus melden bij Futurumshop. Wat verder nog wat minder prettig was, was dat het flink had geregend. Dat betekent dus natte wegen, gladheid en een vieze fiets.

De tocht zelf verliep prima. Het was wat fris dus een windjackje was wel prettig. Bij de Jansberg was de eerste klimtest en die verliep uitstekend. De fiets liep heel goed. Ook de klimmetjes daarna, zoals Klein Amerika en de Knapheideweg waren heel goed te doen. Ik had nog voldoende tandwieltjes over. Dus besloot ik ook de Vogelsang en Neuer Grensweg bij Wyler te pakken. De klimmetjes bij Beek-Ubbergen heb ik nog even links laten liggen.

Toen bleek het temp eruit, ik kon nog nauwelijks 25 km/u halen. Liep mijn wiel aan? Nee, het bleek de speedsensor te zijn. Bij mijn pauze in Plasmolen heb ik geprobeerd het euvel te verhelpen. Helaas is dat niet gelukt.

Dat wordt poetsen

Dat wordt poetsen

In Mook heb ik nog even een bezoekje gebracht aan Wieke, die in het nieuwe huis aan het klussen was. Daarna ging het richting Cuijk, Sint Agatha, Haps en Rijkevoort en kort daarna was ik weer thuis. Het laatste stuk ging nog flink tegen de wind in, maar verliep prima. Uiteindelijk was het gemiddelde niet echt fantastisch, maar ik ben zeker niet ontevreden over de klimprestaties van de fiets. Ook dat smaakt naar meer.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén