BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Rondje Nieuwe Fietsbrug Cuijk

Na een drukke werkdag is het goed ontspannen. En dat doe ik op de fiets, dus hup, computer uit en op de Koga. Ik heb gekozen voor het rondje over de ‘nieuwe’ fietsbrug bij Cuijk. Ik zet bewust nieuwe tussen aanhalingstekens omdat de brug inmiddels alweer bijna 3 jaar oud is.

Het was warm, dus zweten geblazen. Ook de wind was weer van de partij, dus al met al een pittig ritje. Ik was niet in staat om een goed gemiddelde te halen. Dat kwam ook door de weg tussen Vianen en Beers waar, evenals op heel veel wegen in de regio, nieuw grit was aangebracht. Dat betekent dat voorzichtig aan doen. Later heb ik het gemiddelde wel weer wat weten op te krikken.

In Middelaar heb ik even gepauzeerd. In Gennep heb ik de bidonnetjes weer gevuld. Via Boxmeer en Sambeek kwam ik weer terug in Sint Tunnis.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén