BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Wandeling in de bossen bij Vredepeel

Vandaag geen fiets gepakt. Het is de laatste dagen heel nat geweest en ook voor vandaag was er veel regen verwacht. Maar toen ik ’s morgens de gordijnen open schoof zag is dat het er heel mooi uitzag. Vandaag was de toertocht van Langenboom, maar ik was gewoon te laat om daar nog naartoe te gaan. Daarbij kwam nog dat ik een positieve Corona test had, dus besloot ik tocht maar niet te fietsen.

Maar op deze mooie dag thuis te blijven zitten was ook geen goede optie. Dus deed ik mijn wandelschoenen aan en ben naar het natuurgebied Zwartwater bij Vredepeel te gaan en van daaruit een wandeling te doen richting de Vliegveldbossen. Het was een hele mooie wandeling. Af en toe kwam ik op de MTB route terecht, dus dat was wel even uitkijken. Ik ben 1 MTB’er tegengekomen.

Wat me heel erg opviel in het gebied Zwartwater was dat er enorm veel sporen van motorcrossers waren. Ook kon in ze in de verte horen, helaas. Ik zal er toch meer aan moeten wennen dat dit toch niet helemaal uit te bannen is.

In de Vliegveldbossen begon het kortstondig te regen, maar dat was eigenlijk best wel lekker. Ik heb op een gegeven moment gekozen om de route iets in te korten, maar met een totaal van meer dan 11 km is het voor mij best een flinke wandeling. Het was in ieder geval goed te doen en heerlijk.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén