BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Rondje Stippelberg

Een mooi rondje op de wielrenner. Niet dat er heel veel nieuwe wegen gevonden zijn, maar tussen Venhorst en De Mortel heb ik wel wat wegen gehad die ik niet kende, of in ieder geval niet veel gereden heb. Alleen het gedeelte na de oversteek over de N272 bij Elsendorp ken ik goed, daar loopt de route een gedeelte over de MTB route van Gemert, en die heb ik wel al heel vaak gefietst.

Na De Mortel is een vlot stuk en daarna kom je langs de golfbaan van de Stippelberg. Dat gedeelte is me ook heel bekend. Mooi is het fietspad langs de Stippelberg richting De Rips. Enige tijd geleden is die flink aangepakt en erg lekker geworden. Heerlijk glad asfalt.

Via Vredepeel en Zwart Water, waar ik een PR heb gereden, kwam in langs Siberië en door Westerbeek. Toen was ik weer thuis.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén