BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Sint Anthonis – Someren Kennedymars 2024

De allerlaatste dag van de vakantie. Een vriendin van ons had heeft zich ingeschreven voor de Kennedymars van Someren, dus vond ik het een leuk idee om, evenals een paar jaar geleden, met de wielrenner naar Someren te fietsen om haar aan te moedigen. Met de app van de organisatie bij de hand kon ik haar volgen. Dus de wekker vroeg gezet en ’s morgens gekeken waar ze was. Ze zat nog een stuk voor Lieshout en volgens mijn berekening zou het nog zo’n 2,5 uur duren voordat ze op de Meet&Greet plek bij het Boscafé De Soete Inval in Someren was. Dus ben ik langzaam opgestaan, heb mijn boterham gegeten en ben op pad gegaan. Om iets na 6 uur zat ik op de fiets. Het was droog, ietwat bewolkt en zo’n 11 graden. Koud genoeg voor de armstukken en een windbrekertje. Wat wind was er ook, vooral weer tegenwind op de heenweg.

Aangekomen in Lieshout kwam ik op het Kennedymars parcours terecht. Dus kon ik geen snelheid maken om de wandelaars niet te storen. Rustig ben ik naar de Meet&Greet locatie gegaan en daar gekeken waar ze was. Het bleek dat ze nog net voor Lieshout was, dus ben ik haar met de fiets tegemoet gefietst. Net na Lieshout had ik haar in mijn vizier. Haar echtgenoot was er inmiddels ook bij op de fiets. Samen zijn we naar de Meet&Greet locatie gegaan. Daar heeft ze nog een tijdje gerust. Het ging haar goed af, maar had wel wat last van de knieën.

img_6634-1

Even later besloot ze verder te gaan en ik ging terug naar huis. Nu met wat wind in de rug, dus kon ik nog even goed werken aan mijn gemiddelde. Die wat flink ingestort na de langzame fase tussen de wandelaars in, maar uiteindelijk wist ik er toch nog een 30 km/u gemiddeld uit te halen. Niet slecht.

Verder Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén