BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Rondje Siberie Route 4 TC Boxmeer alternatief via Vredepeel Route

Vanavond heb ik het rondje Siberie weer gedaan. Nou, het is eigenlijk niet meer het rondje Siberie, want ik heb een uitbreiding gemaakt via Smakt en Venray waardoor ik niet meer over de weg die Siberie heet kom. Maar ondat het de basis is van het rondje hou ik het maar zo.

En de aanpassing vroeg ook wel wat meer inspanning. Sowieso zij het meer kilometers, maar mentaal is het ook wel een uitdaging. Vanuit Venray zou ik makkelijk door kunnen steken naar Vredepeel, maar als het nog echt goed gaat kun je dus ook via Overloon en daarna weer terugzakken naar de Beekweg richting Vredepeel. Wat extra kilometers, maar wel een mooi stukje langs het bos, dus zeker de moeite waard.

Uiteindelijk kon ik met een gemiddelde snelheid van 31,6 km/u best tevreden zijn.

Mijn rit in Cyclemeter en in Strava!

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén