BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

De nieuwe Giant XTC Advanced 2

Hij is er, de nieuwe mountainbike. Na wat uitzoekwerk op het internet is de keuze gevallen op de Giant XTC Advanced 2. Een mooi carbon frame die vooral opvalt door de kleurstelling, goud/grijs.

Ik heb de fiets gekocht bij de Giant Store in’s Heerenberg. Dat ben ik goed geholpen en omdat de fiets daar op voorraad zou zijn, en ik er regelmatig in de buurt ben, is het deze winkel geworden. Dat op voorraad zijn was nog wel even een dingetje. Uiteindelijk is de fiets vanuit Italië hierheen gekomen, de laatste in die maat XL van Europa, dat was de mijne.

Het was nog wel even spannend of ik hem kon halen vanwege de Coronacrisis. Na goed afwegen en bespreken met de winkel hebben we beoordeeld dat het kon. De oude Trek heb ik ingeruild tegen de Giant. De X-Trail heb ik verkocht aan de zoon van mijn fietsmaat.

De Giant is een heerlijke fiets. De eerste tocht was die van Overloon, en meteen een persoonlijk record gezet. Dat beloofd wat.

En dan nu nog wat foto’s van mijn nieuwe pareltje:

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén