BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Rondje Gemert – Beek en Donk

Nog een laatste test voor de uitdaging die ik a.s. dinsdag aanga, het fietsen van lus 3 van de Amstel Gold Race. Dus even kijken of de beentjes er klaar voor zijn. En in eerste instantie voelde het niet echt goed. Maar gelukkig ging het even later wel weer beter. De eerste kilometers zijn altijd wat lastig vind ik.

De keuze was gevallen op het rondje Gemert – Beek en Donk. Vooral omdat de eerste poging dit rondje te rijden uitkwam op een wat teleurstellende route met doorgangen door Bakel en Milheeze en het fietpad langs de Peeldijk richting Vredepeel. Ik heb de route aangepast en ik moet zeggen, het is een heel goed aanpassing. Het tweede gedeelte is veel mooier en er is veel minder oponthoud in de dorpen. Het fietspad van Milheeze nar De Rips is echter wel toe aan een opknapbeurt. Er staan hier veel bomen langs de weg (niet vreemd in een bos). De wortels van de bomen hebben het fietspad flink beschadigd. Er zijn wel reparatiewerkzaamheden verricht, maar die kunnen niet voorkomen dat het toch een onprettig hobbelpad is.

Maar goed, al met al is het een prima route, ook qua afstand, om een avond mee te vullen. Zeker weer een keer doen.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén