BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Kraaijenbergse Plassen via Sint Agatha en Sint Hubert

Nog even voordat dat avonden te kort worden heb ik nog een rondje om de Kraaijenbergse plassen gedaan. Deze keer na het eten en ik kwam er weer achter dat het fietsen met een volle maag niet altijd lekker gaat.

Lekker ging het wel het eerste gedeelte. Er stond niet heel veel wind, maar de wind die er stond heeft me wel een leuke PR opgeleverd op het fietspad langs de maas van Cuijk naar Katwijk. Ik denk niet dat ik deze snel weer zal verbeteren.

Het tweede gedeelte van het rondje was niet al te best. De wind was niet sterk maar wel tegen. En dat met een volle maag. Dat resulteerde uiteindelijk tot een gemiddelde snelheid van iets meer dan 31,5 km/u. Nog niet slecht voor mij doen, maar ik ben sneller geweest.

Wel fijn dat ik het rondje weer heb kunnen maken. Langzaamaan worden de avonden korter en zal ik, als ik doordeweeks wil fietsen, toch eerder op pad moeten gaan. Maar dat is voor latere zorg.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén