BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Rondje Maas

Opnieuw een trainingsrondje van zo’n 65 km voor de komende tocht in Zuid-Limburg. Deze keer heb ik het korte rondje om de Maas uitgekozen. En lekker dat het ging, vooral het stuk langs de maas tussen Gennep en Well.

Daarna lag het wel even anders. Ik moest weer een keertje tegen de wind in. En het waaide veel meer dan ik had verwacht. Dat verklaarde waarschijnlijk ook de 32,8 km gemiddeld toen ik in Wanssum even pauze nam in de jachthaven van Wanssum, onder de nieuwe brug. Het gemiddelde ging vlot naar beneden toen ik op de terugweg was.

Uiteindelijk ben ik blijven steken op 31,7 gemiddeld, wat niet heel slecht is, maar ik had iets meer verwacht. Maar zo moe als ik was toen ik thuis kwam was ik in tijden niet meer geweest. Misschien had dat ook te maken met de hogere temperaturen die er vandaag waren.

Maar wel fijn dat ik weer een rondje heb gemaakt. En zeker dat het weer de goede kant op gaat.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén