BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Rondje Door De Peel

Omdat het al heel lang erg veel waait probeer ik steeds meer rekening te houden met de windrichting als ik de wielrenner pak. Eerst dan maar op de tanden bijten en tegen de wind in fietsen en daarna de rugwind oogsten. Zo is deze route ook tot stand gekomen.

Het ging precies zoals ik dacht. Veel wind in het begin en later lekker het gemiddelde oppeppen. Enige tijd geleden had ik gemerkt dat het fietspad tussen Milheeze en De Rips helemaal vernieuwd was. En dat was heerlijk. Prachtig vlak asfalt. En nu ook met wat wind in de rug.

Hierna moest ik toch nog even afzien, maar toen ik in Elsendorp aankwam wist ik dat de rest van de route lekker met de wind mee ging. En het ging lekker snel.

De route is zeker ook een aanrader als er minder wind staat. Dus voor een ritje doordeweeks een prima optie.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén