BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Nieuwe wegdek langs de Maas op – Haven Wanssum

Het is mooi weer, de hele dag achter het bureau gezet, dus tijd om de fiets te pakken. Maar dan niet te lang en niet te kort. Mijn oog viel op een route die ik al eerder ergens vandaan had gekopieerd en wat aangepast. Vooral het nieuwe stuk wegdek leek me interessant, maar ook het LOB gebied tussen Blitterswijk en Wanssum is mooi om te fietsen. Dus zo gezegd, zo gedaan. De route was iets meer dat 60 km, dus mooi voor een doordeweekse dag.

Aangekomen in Wanssum vond ik het wel tijd om even een rustpauze in te gelasten. Normaal gesproken stop ik bij de jachthaven van Wanssum en dat deed ik nu ook, maar dan aan de andere kant. Via de loopbrug bij de jachthaven ben ik naar de andere kant gegaan en vanuit daar weer verder gefietst.

De route ik nu bij Groeningen langs de grotere weg. Andere keren ga ik meer langs de Maas op, maar het is ook prima om het een keer anders te doen. Na een bezoekje aan het kerkhof in Sambeek was ik na ongeveer 2:30u weer thuis.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén