BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Kraaijenbergse Plassen via Sint Agatha en Sint Hubert

Weer een doordeweekse wielren rit en weer die verraderlijke wind. Ook deze keer had ik er rekening mee gehouden en heb ik een route uitgekozen die het tweede gedeelte, de weg terug naar huis, de wind wat meer mee had. De keuze is gevallen op het rondje om de Kraaijenbergse Plassen. Ondanks de wind was het weer goed. Vanaf Beugen tot aan halverwege de Kraaijenbergse Plassen wat het sroempen tegen de wind in. Daarna was het heerlijk. Lekker vaart maken om het gemiddelde nog iets op te poetsen.

Bij het strandje aan de Kraaijenbergse Plassen bij Beers heb ik even een pauze genomen. Even bijkomen en dan de terugweg, lekker laten meevoeren door de wind. Een prima tochtje.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén