BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Naar ’t Sohr

Vandaag lekker vroeg op pad gegaan met de wielrenner. Het was nog best koud voor de tijd van het jaar. De wind zou meevallen en ik heb geprobeerd om het eerste gedeelte tegen de wind in te fietsen om op de weg terug vooral de wind mee te hebben. Helaas kan ik de wind dus niet zo goed lezen, of hij veranderde tijdens de rit van richting, want ik heb het gevoel dat ik bijna alleen maar wind tegen heb gehad. Desondanks viel het gemiddelde nog mee.

Ik ben momenteel nog in de opbouwende fase voor het wielrenseizoen en ben eigenlijk nog iets te zwaar. De afstand was voor nu nog even bijna 80 km, maar ik hoop dat ik snel weer de 100+ rondjes kan gaan maken.

Al met al was het wel een lekkere tocht. Vooral het vroege tijdstip is heerlijk, lekker rustig. Later zag ik wel steeds meer fietsers, zowel sportief als recreatief. Voor 11 uur ’s ochtends was ik weer thuis. Tijd voor een bakkie koffie.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén