BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Rondje Stippelberg

Afgelopen zondag zijn we via een omweg, vanwege wegwerkzaamheden, naar Gemert gegaan. We kwamen toen over de Doctor de Quayweg, een zijweg van de N277 tussen De Rips en Elsendorp. Mij viel toen op dat daar een mooi fietspad naast lag en het idee kwam in mijn gedachte om deze weg een keer in een route op te nemen. En zo kwam de route Rondje Stippelberg tot stand.

Daarin heb ik ook het fietspad van Milheeze naar De Rips opgenomen. Dit fietspad is zo mooi glad geworden, dat het een heerlijkheid is om die te fietsen. Wel was de wind wederom fors. Het eerste stuk, langs De Qauyweg richting Venhorst, haalde ik nog een mooi gemiddelde, de teller stond op 33,8 km/u. Dat was helaas niet vast te houden, wat dat stuk was met de wind mee. Aan het einde van de rit had ik nog net 31,9 km/u gemiddeld over. Nog niet zo slecht, gezien de wind.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén