BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Rondje Siberie Route 4 TC Boxmeer alternatief 3

Nu het weer steeds een beetje beter wordt, afgezien van de wind, wordt het doordeweekse rondje weer een beetje standaard. Voor vandaag had ik de route via Siberië gekozen. Wel heb ik daar wat wijzigingen in gemaakt zodat ik niet via Vredepeel terug ging, maar via de Kuuelenweg langs Zwart Water op. Daarna nog wat extra kilometers gemaakt naar de Ripseweg toe. Nou, dat was geen succes. Dat fietspad aldaar is zo slecht, dat ik het gevoel had dat de boutjes uit mijn fiets trilden. Dus indien mogelijk, dit fietspad vermijden.

Verder was het een mooie route, met als extra gedeelte het rondje om Merselo. In het buitengebied bij Merselo heb ik ook even een rustpauze ingelast.

Door de forse wind heb ik niet het gemiddelde gehaald wat ik voor ogen had, maar ik mag desondanks niet ontevreden zijn.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén