BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Testrondje met de nieuwe Koga

Helaas, ik heb mijn vertrouwde vriend, de Koga Kimera Road 2013 af moeten voeren. Onderzoek wees uit dat het frame echt gebroken is, dus dat was einde verhaal.

Dus ben ik op zoek gegaan naar een goede vervanger en die heb ik gevonden. Bij de Fietsvoordeelshop.nl in Ede stond een Koga Kimera Premium 2022 in mijn maat. Ik ben gaan kijken en heb hem meteen gekocht.

Dinsdag heb ik hem opgehaald. Thuisgekomen heb ik alles overgezet en heb ik een klein testrondhe gemaakt. Dat was heerlijk. Vooral het schakelsysteem, de Shimano Ultegra DI2, is fantastich. Dit is echt veel meer dan ik mocht hopen. Nu nog wat kleine afstemmingen en dan ben ik klaar voor een nieuwe reeks fietstochten.

Mijn oude Koga heb ik in Ede achtergelaten. Dat deed wel een beetje pijn šŸ˜¢. Na de vele heerlijke kilometers is dat ook niet vreemd. Ik ga er vanuit dat ik een goede vervanger heb gevonden.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén