BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Kraaijenbergse Plassen via Sint Agatha en Sint Hubert

Omdat de meldingen van regenbuien maar aan bleven houden en het hele weekend nat zou zijn ging ik er niet vanuit dat ik dit weekend nog zou kunnen genieten van mijn nieuwe fiets. Maar wat schetst mijn verbazing, zaterdagochtend was het droog. Dus niet te lang getreuzeld en de fiets gepakt.

Toch ben ik nog niet helemaal fit dus een lange tocht is niet verstandig. Dan maar het rondje naar en om de Kraaijenbergse Plassen. En dat ging prima. Twee keer ben ik gestopt om het zadel nog iets te verzetten, maar nu heb ik de goede houding wel te pakken, denk ik. Voorlopig nog maar even de torx sleuteltje meenemen voor het geval dat.

Ook heb ik nog een rammeltje gezocht, en gevonden denk ik. Het zat hem in de ventielen van de binnenbanden. De boutjes die ervoor moeten zorgen dat het ventiel strak aan de velg zit waren niet goed aangedraaid. Dan gaat het ventiel op oneffen wegen wat rammelen. In heb echter ook het idee dat de schijfremmen ook wat meer geluid kunnen produceren in tegenstelling tot de velgremmen. Het is allemaal niet onoverkomelijk.

Ik kwam met een heerlijk gevoel thuis en kan niet wachten op de volgende rit.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén