BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Haps – Mill – Langenboom – Wilbertoord

Vandaag is weer voor het eerst dat ik de wielrenner uit de garage heb gehaald. De laatste dagen waren redelijk droog, de wegen zijn goed te doen en in de bossen is het nog erg nat. Dus heb ik gekozen voor een rondje met de wielrenner.

Omdat het weer de eerste keer dit seizoen is en op de woensdagmiddag en de dagen nog niet heel lang zijn heb ik een korte route uitgezet. Afgelopen weekend heb ik samen met Ine en Marleen een nachtwandeling gemaakt ik de buurt van Landgoed De Tongelaar bij Mill. Daardoor had ik zin gekregen in een route door de Raamvallei. Ik heb een bekende route liggen die echter wat lang is, dus die heb ik ingekort.

Het liep in het begin goed, het fietsje is heerlijk. Maar ik merkte ook wel dat het wielrennen toch echt iets anders is dan Moutainbiken. Er moet nog wel even gewerkt worden aan de conditie, maar dat zal nog wel goedkomen.

In Mill ben ik langs de Mariakapel. Ik wist dat er een kasseienstrook ligt, maar die wilde ik wel weer een keer proberen. Het fietst niet echt lekker, maar het is te doen. Daarna volgt een stukje onverhard, wat niet echt wenselijk is. Maar het gedeelte daarna is wel heel mooi, dus toch te moeite waard.

Via Wilbertoord ben ik weer richting Landhorst en Sint Anthonis gegaan. Einde van de route. Geheel onverwacht heb ik toch nog een gemiddelde snelheid van 30km/u gehaald. Dus zeker niet ontvrede en het smaakt naar meer.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén