BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Oirlo 

Zondagochtend, de formule 1 race van Japan werd heel vroeg uitgezonden, dus heerlijk rustig kijken. Daarna was en nog een hele dag over, dus nog voldoende tijd om een rondje op de wielrenner te doen. Geen lange route, maar toch even de benen strekken. Het is het rondje naar Oirlo geworden. Deze route in oorspronkelijk van de Boxmeerse toerclub en die heb ik een beetje aangepast.

Wat mij tegenwoordig bijna bij elke route overkomt is het feit dat er wel op minimaal 1 plek aan de weg wordt gewerkt en deze afgesloten is. Ook deze keer was dat het geval. Iets ten zuiden van Leunen was het raak. Natuurlijk begrijp ik wel dat er wegwerkzaamheden zijn die moeten gebeuren, maar omleidingen zijn voor mij een beetje lastig, afwijken van de geplande route. Daarnaast weet ik niet hoever die omleiding is, dus als het kan pak ik de fiets op en loop ik over of langs de werkzaamheden. Gelukkig is het zondag, dus er werd niet gewerkt.

Bij Geijsteren ben ik even gestopt voor een pauze. Dat is een bekende plek voor mij omdat ik daar wel vaker even rust.

img_6286-1

In Sambeek ben ik nog even naar de begraafplaats gegaan, kort daarna was ik weer thuis.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén