BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Naar ’t Sohr

Eindelijk wordt het mooier weer en is het tijd om de been- en armstukken thuis te laten. Vandaag, daags na mijn verjaardag, heb ik mijn eerste rit gemaakt met mijn nieuwe helm die ik voor mijn verjaardag heb gekregen. Het is een Abus Gamechanger geworden die ik heb besteld bij Futurumshop.nl.

Maar terug naar de rit naar ’t Sohr. Dit is altijd een hele mooie rit door het Noord-Limburgse landschap. Vanuit Sint Anthonis ben ik naar Overloon gereden. Niet langs de normale, directe weg, maar meer tussendoor. Even onderweg nog een telefoontje gehad, maar daarna kon het gas erop. Via Venray en Oostrum ging ik naar Meerlo, langs het natuurgebied ’t Sohr en om Swolgen heen.

In Horst heb ik het watertappunt aan de Julianastraat bezocht. Aangezien de temperatuur was gestegen moet er meer gedronken worden. Ik merkte dat wel aan mijn voeten, die op een gegeven moment wel wat zeer gingen doen. Dus maar even rusten en de schoentjes open maken om de voeten wat lucht te geven.

Na Horst fietste ik langs de Schadijkse bossen op, ook een prachtig gebied. Daar merkte ik, op een lang recht stuk, dat de wind toch ook wel weer een rol speelde. Maar dat mocht de lentepret niet drukken.

Het laatste stuk ging langs Veulen op en door Merselo heen richting Zwart Water. Dit gedeelte is mooi en heb ik veel gefietst. Via Siberië en Westerbeek kwam ik weer thuis.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén